logo Programează o vizionare

Despre noi

Pentru New Gen, totul pleacă de la nevoia de spațiu pe care toți oamenii o resimt. Acel loc amplu, modern, care-ți oferă libertate și intimitate. De aceea, construim locuințe în care să te simți ca și cum totul a fost creat special pentru tine, oricare ar fi nevoile tale.

Promisiunea fiecărei clădiri care ne poartă semnătura e simplă:
va fi locul de care nu te vei despărți niciodată.

MISIUNEA

Noi credem că toți oamenii merită un cămin, nu doar o casă. Astfel, din 2017 când compania noastră a luat ființă, misiunea noastră a devenit să gândim, să construim și să le aducem clienților noștri locuințe moderne, accesibile, și cel mai important: sigure.

De atunci, investim tot timpul și resursele noastre pentru a inova și îmbunătăți spațiile pe care vi le oferim astfel încât acestea să devină baza celor mai frumoase amintiri.

VIZIUNEA

Dezvoltarea este cel mai firesc lucru și de aceea, ne dorim să creștem odată cu clienții noștri și să oferim la nivel național servicii imobiliare impecabile.

Scopul nostru este ca, în timp, să revoluționăm piața din România prin clădirile pe care le construim, impunând standardul de calitate NewGen Real Estate.

Valorile

Valorile noastre sunt mai mult decât simple idealuri. Sunt adevăruri palpabile în fiecare dintre
proiectele noastre, fără de care nu am putea duce nicio construcție la bun sfârșit. Credem în:

104-min 103-min 102-min 7-min 5-min 4-min 3-min 2-min 1-min 1_1-min

Contact

AȘTEPTĂM MESAJUL TĂU

Ai nevoie de mai multe detalii sau vrei să programezi o vizionare?

Suntem aici pentru orice ai avea nevoie. Dacă vrei să discuți cu specialiștii noștri sau să vizionezi un proiect, trebuie doar să ne scrii. Echipa noastră te va contacta imediat!

    × Whatsapp