logo Programează o vizionare

Standardul
Newgen

Confort

Toate locuințele au instalații moderne pentru a-ți face viața cât mai ușoară. Apartamentele sunt dotate cu sisteme de încălzire prin pardoseală marca Tece, au centrală termică proprie Ferroli cu termostat dedicat fiecărei camere și instalații electrice sigure, cu apartaje Comtec.

Baie ca un sanctuar

Băile sunt iluminate și ventilate natural, fiind utilate cu instalații sanitare de ultimă generație. Designul acestora folosește finisaje excelente, incluzând faianță și gresie Piastrelle și Delta Studio, și baterii marca Roca;

Spațiul exterior

Știm că spațiul exterior este vital, așa că apartamentele noastre au balcoane generoase și sigure – închise prin panouri de securitate. Mai mult, suntem foarte exigenți cu spațiile verzi adiacente locuinței și vrem să te bucuri de un exterior amplu și modern.

Finisaje

Includem doar finisaje de bun gust, durabile, care te lasă să-ți pui în valoare stilul. Folosim uși cu grad ridicat de securitate de la Porta Doors și Mega Doors, precum și ferestre Salamander pentacamerale cu argon, care asigură izolare energetică și fonică perfectă. De asemenea, utilizăm parchet laminat triplu stratificat de la Raveli cu design natural.

Loc de parcare

Pentru un grad suprem de confort, ne asigurăm că fiecare apartament are alocat câte 2 locuri de parcare în CF, astfel încât clienții noștri să fie liberi de orice grijă

× Whatsapp